Vergadering integriteitsonderzoek

Op woensdagavond 3 juni spreekt de gemeenteraad van de gemeente Weert tijdens een extra raadsvergadering over het rapport van organisatieadviesbureau Berenschot. Dit rapport is geschreven naar aanleiding van een integriteitsonderzoek waar de gemeenteraad op 5 februari opdracht voor heeft gegeven.

Begeleidingscommissie

De begeleidingscommissie, een afvaardiging van de gemeenteraad, heeft het geheel procesmatig begeleid. Voor aanvang van de vergadering biedt een vertegenwoordiger namens bureau Berenschot het rapport aan burgemeester Leppink – Schuitema aan.

Rapport openbaar

Het rapport is vanaf dinsdag 2 juni, 19.30 uur, openbaar. Vanaf dat moment is het rapport te vinden op de gemeentelijke website www.weert.nl.

Presentatie rapport

Tijdens de raadsvergadering verzorgt een vertegenwoordiger van Berenschot een presentatie voor de gemeenteraad. Deze presentatie staat als eerste agendapunt van de gemeenteraadsvergadering en duurt ongeveer 20 minuten.

Openbare raadsvergadering zonder pers en publiek

Op grond van de geldende richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio Limburg Noord naar aanleiding van de coronamaatregelen is het niet toegestaan om het stadhuis open te stellen voor publiek en/of pers. De raadsvergadering (inclusief de presentatie) is op 3 juni live met beeld te volgen via gemeenteraad.weert.nl.