Brandlucht door aangebrande pan

(Foto’s) De brandweer is vrijdagochtend omstreeks 5.30 uur gealarmeerd voor een brandgerucht op Sint Louis.

In de omgeving van het appartementencomplex op Sint Louis werd een zeer sterke brandlucht geroken. De brandweer ging op onderzoek uit en hoorde bij aankomst in de verte een brandalarm afgaan.

Het brandalarm leidde de brandweer naar het juiste woonadres. In een van de appartementen was een pannetje op het fornuis blijven staan. De bewoner was in slaap gevallen en de inhoud van de pan was al een flinke tijd aan het aanbranden.

De bewoner werd gewekt door de brandweer en had niet in de gaten dat zijn brandalarm afging. De brandweer heeft de bewoner uit het appartement gehaald, het aangebrande pannetje van het fornuis gehaald en er vervolgens water in gezet. Nadat het appartement geventileerd was kon de bewoner weer terug naar binnen.