Nieuwe Bristol in Weert geopend

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De vestiging van Bristol in Weert is verhuisd van de Beekstraat naar de Nieuwe Markt.

Vanaf vandaag staan de enthousiaste medewerkers van Bristol Weert voor je klaar in de nieuwe vestiging aan de Nieuwe Markt. De kleding- en schoenenwinkel heeft intrek genomen in het pand van de Muntpassage. Een aantal jaren geleden was hier een deel van de V&D en LaPlace gehuisvest.

De nieuwe winkel van Bristol is maar liefst 1.000 m2 groot en verdeeld over twee verdiepingen. De tweede verdieping is zowel per trap als per roltrap te bereiken. Voor mensen die minder valide zijn is er een lift aanwezig.

Bekijk een impressie.
[nggallery id=’9378′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie