Steunactie voor Tommie bij Hart van Nederland

(Foto’s) Een cameraploeg van Hart van Nederland was donderdag in Weert om verslag te doen van de inzamelingsactie voor de 17-jarige Tommie van Mierlo.

Tommie maakte op 2 juni j.l. een duik in het Blauwe Meertje, maar dat liep helemaal verkeerd af. In een flits stond zijn hele leven ondersteboven. Tommie kwam op het IC van het ziekenhuis in Maastricht terecht. Hij had twee nekwervels gebroken en een bloeding in het ruggenmerg. Vooralsnog is hij verlamd tot aan zijn nek.

Vrienden van Tommie zijn een inzamelingsactie begonnen. Men hoopt 50.000 euro in te zamelen zodat het ouderlijk huis waar Tommie woont aangepast kan worden zodat zijn leven iets dragelijker wordt. Hart van Nederland ging donderdag in gesprek met de initiatiefnemers van de actie. De reportage was donderdagavond te zien bij Hart van Nederland.

Bekijk de reportage: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/inzamelingsactie-verlamde-tommie/

Bekijk de inzamelingsactie: https://www.doneeractie.nl/tommie-in-1-flits-staat-je-leven-ondersteboven/-44366


Een fotobijdrage van Foto Hammie