Laatste dagen uitgestelde inzamelactie Weert Collecteert

De uitgestelde inzamelactie voor 20 landelijke goede doelen heeft nog maar een aantal dagen te gaan. Deze week kan de envelop met donatie nog ingeleverd worden op een van de aangegeven locaties die in de brief vermeld staan.

Om kosten te besparen is gebruik gemaakt van het drukwerk dat al klaar lag voor de jaarlijkse collecte die, onder normale omstandigheden, in de tweede week van april zou hebben plaatsgevonden.

De gele sticker op de envelop bevat alle informatie over de werkwijze van de uitgestelde geldinzamelactie die nu van start is gegaan, namelijk: dat vanwege de coronacrisis de uitgestelde inzamelactie wordt gehouden van 7 t/m 20 september 2020, er geen collectant aan de deur komt en dat de enveloppen kunnen worden ingeleverd op de 14 adressen die vermeld staan in de brief.

Envelop kwijt?

Enveloppen liggen op de inzamelbussen die op 14 locaties (supermarkten etc.) in Weert staan. Rechtstreeks doneren kan ook via IBAN: NL09 RABO 0314 22 38 27. De inzamelactie loopt nog tot en met zondag 20 september a.s. 

Voor meer informatie kijk op www.weertcollecteert.nl.