Nazomeren in het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof

Nederweert-Eind – Hou het zomergevoel vast. De nazomer is met de aangename temperaturen en teruggekeerde rust de perfecte periode om te komen ontspannen in het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof.

Op deze mooie septembermiddag kun je komen kijken hoe er gewerkt wordt door de mannen en vrouwen die met liefde en toewijding een – soms eeuwenoud – beroep uitoefenen. Ze praten er met veel plezier over maar demonstreren ook graag hun ambacht. Altijd bedrijvigheid, dus veel te zien, te beleven en te bewonderen voor de kleine- en grote gasten.

Veel van de oude ambachten zijn vandaag in bedrijf. Dat betekent dat er overal bedrijvigheid is in het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof. Je kan in de herberg genieten van koffie met vlaai, die op ambachtelijke wijze is gebakken door de bakkers in het eigen bakhuis. De muziek wordt verzorgd door Fer Hendrix.

Het museum is op 13 september open van 13.00 tot 17.00. Zie verdere informatie op www.eynderhoof.nl.