Geert Gabriëls nummer 15 GroenLinks voor Tweede Kamerverkiezingen

Algemeen Human interest Politiek Weert 9 reacties 1 min. leestijd
Foto via: GroenLinks

Wethouder Geert Gabriëls staat op de vijftiende plek van de concept-kandidatenlijst van GroenLinks voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2021. De lijst werd vanavond bekend gemaakt. Gabriëls is de hoogste Limburger op de lijst.

Gabriëls wil zich inzetten voor “een ontspannen maatschappij waarin mensen nieuwsgierig zijn naar elkaars drijfveren en elkaar gelijke kansen gunnen. Dat is harder nodig dan ooit tevoren. Ontmoeting, verbinding, verwondering, begrip en inclusiviteit staan voor mij voorop”, aldus Gabriëls in zijn biografie op de website van GroenLinks.

Geert Gabriëls is sinds 2014 wethouder in Weert, daarvoor was hij vier jaar raadslid. Ook was hij vorig jaar informateur bij de Provinciale coalitievorming in Limburg.

De kandidatenlijst moet later deze maand nog door de leden van GroenLinks vastgesteld worden. Op 30 november wordt vervolgens bekend gemaakt of de vijftiende plek van Gabriëls definitief is. De Tweede Kamerverkiezingen vinden plaats op 17 maart volgens jaar.

https://www.groenlinks.nl/kandidatenlijst/geert-gabriels

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
9 reacties