Voor de stiekeme Sinterklaas: pakket- en briefautomaat Roermondseweg

Wil je een cadeautje ongezien thuis laten bezorgen? Dat kan soms knap lastig zijn omdat je partner nu lekker thuis werkt en jij het verrassingseffect wil behouden.

Je kan natuurlijk een pakket afhalen bij een afhaalpunt in een winkel. Maar je zal net zien dat het erg druk is. In Weert is daarvoor nu een oplossing: de onbemande pakket- en briefautomaat aan de Roermondseweg.

De nieuwe automaat staat bij het Esso-tankstation naast de Praxis. Met de pakket- en briefautomaat kan je 7 dagen per week, 24 uur per dag je pakketten versturen en ontvangen. Zonder tussenkomst van anderen. Ook kun je hier brieven versturen.

Op de website waar je iets bestelt, kies je voor de optie ‘Ophalen op een PostNL-locatie’. Deze wordt automatisch getoond als de optie beschikbaar is bij de webwinkel. Hier staat dat sinds kort ‘Roermondseweg 112 PBA’ tussen. Als je dit adres selecteert wordt je pakket in de automaat bezorgd. Dan kun je hem zelfs midden in de nacht ophalen als het moet.

De lichtingstijd voor brieven en pakketten die verstuurd moeten worden is maandag t/m vrijdag om 17.30 uur.

Meer informatie: https://www.postnl.nl/campagnes/pakket-en-briefautomaat/