Oranje Thuis v/d Buis PartyQuiz

Foto via: Facebookpagina Thuis voor de Buis Partyquiz

Maandag 27 april, op Woningsdag, is het zover. De Thuis voor de buis PartyQuiz editie Cranendonck-Weert. De eerste editie van de Thuis voor de Buis Partyquiz werd enorm enthousiast ontvangen. Daarom hebben heeft team TVDB besloten om dit nog een keer dunnetjes over te doen en wel met De Grote Thuis Voor De Buis Oranje Quiz.

Het belooft wederom een geweldige avond te worden, waarop ze hopen met de hele omgeving een geweldige “Woningsdag” avond te kunnen vieren vanuit de woonkamer. Uiteraard allemaal gehuld in ons oranjekostuum! De quizvragen zullen voor een heel grote gedeelte Oranje getint zijn.

Deze editie wordt er extra groot uitgepakt. De studio wordt namelijk een stuk uitgebreid, zodat ze een mooie plek kunnen creëren voor de band “De Heeren van” Deze driemansformatie is absoluut in voor een feestje, zal enkele quizrondes muzikaal begeleiden en uiteraard in spelen op de verzoekjes die via de app worden gedaan. Dit alles uiteraard volgens de regels die er door het RIVM zijn opgesteld.

Om mee te kunnen doen aan de quiz, kun je je inschrijven via de website www.thuisvdbuis.nl. Hier vind je meer informatie en is ook de stream voor de uitzending te vinden. Na jouw inschrijving ontvang je een mail met daarin enkele instructies. Deelname aan deze editie is €7,50 per team. LET OP: De uitzending is deze keer alleen via onze stream te volgen.

Live

Wat deze PartyQuiz onderscheidt van andere quizzen, is dat wij “Live” uitzenden, waardoor men ook interactief kan reageren middels een mobiele telefoon of tablet. Dit device wordt namelijk uw eigen quizcontroller. Hoe dit werkt, wordt allemaal uitgelegd in een brief nadat u zich heeft ingeschreven met uw team.

Ook kan men foto’s appen die tijdens de uitzending voorbij komen. Dit levert vaak hilarische beelden op. De Partyquiz is toegankelijk voor het gehele gezin.

Ondersteuning

Deze Oranje Editie, wordt ondersteund door diverse Cranendonckse en Weerter lokale ondernemers, die op deze manier een steentje bij willen dragen aan een gezellige interactieve, verbindende activiteit voor heel Cranendonck/Weert e.o. Mocht je hierin ook iets willen betekenen, dan kan je een mailtje sturen naar info@thuisvdbuis,nl en staan ze je graag te woord.

Hoofdregel

De initiatiefnemers kunnen en mogen deze activiteit alleen organiseren als de volgende regels door iedereen in acht wordt genomen. De hoofdregel is: Neem je verantwoordelijkheid!

Met een team wordt een gezin of clubje van max drie personen bedoeld. Hierop zijn de prijzen ook op gebaseerd. Ze organiseren dit om jullie een leuke avond te bezorgen tijdens crisistijd maar wel volgens de huidige regels van onze overheid! ga bij elkaar zitten op 1,5 meter afstand van elkaar. Stel je omgeving en de organisatie hier niet in teleur. Het zou jammer zijn als dit soort evenementen straks ook van de radar verdwijnen door het niet houden aan deze regels.

Ze rekenen op het enthousiasme van Cranendonck en Weert en hopen je allen virtueel te mogen begroeten tijdens “De Grote Thuis voor de Buis Oranje PartyQuiz”.