Schutterij St. Cornelius Swartbroek breidt wafelactie uit

Op zaterdag 19 december staan leden van schutterij St. Cornelius Swartbroek weer wafels te bakken bij de Jumbo’s Moesel en Leuken. Natuurlijk worden hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

De corona-crisis raakt velen, zo ook de schutterij St. Cornelius. Om het hoofd enigszins boven water te houden breidt de schutterij haar jaarlijkse wafelactie uit. Naast de corona-proof verkoop op zaterdag 19 december wil de schutterij dit jaar firma’s, organisaties en dergelijke meenemen in de verkoop van de (heerlijke) wafels in deze decembermaand.

Wat is leuker dan tijdens de coronaveilige eindejaarsviering een wafel aan te bieden en tegelijkertijd een goed doel te steunen?

Aanbod

Er zijn diverse soorten wafels te verkrijgen: zachte wafels met of zonder rozijnen en harde wafels. De wafels worden gemaakt volgens grootmoeders recept.

Prijs

Voor de prijs hoef je het niet te laten:

  • Bij een bestelling tot 110 wafels betaalt u € 0,60 per stuk
  • Vanaf 110 tot 150 wafels betaalt u € 0,55 per stuk.
  • Bij meer dan 150 wafels betaalt u € 0,50 per stuk.
  • Vanaf een bestelling van 100 of meer wafels ontvang je gratis een bus poedersuiker.

Gegadigden wordt gevraagd uiterlijk één week voor de leverdatum de bestelling te plaatsen. De wafels kunnen afgehaald of bezorgd worden, dit gebeurt in overleg. Bezorging gebeurt alleen binnen een straal van 10 kilometer vanuit Swartbroek, hiervoor wordt een vergoeding van € 2,50 gerekend.

Bestellen en informatie

Informatie is te verkrijgen via [email protected], tevens het adres om bestellingen te plaatsen.