Kinderen maken verjaardagskaarten voor bewoners Zuyderborgh

Algemeen Human interest Weert Reageer 1 min. leestijd

Jarig zijn is een feestje, ook in coronatijd. Kinderen van Brede School Markeent zorgden voor extra aandacht en een extra felicitatie voor de bewoners van Woonzorgcomplex Zuyderborgh. Ze hadden fleurige verjaardagskaarten gemaakt.

De kaarten werden coronaproof door een kleine delegatie kinderen aangeboden aan Larissa Verstappen. Zij kan komende weken de bewoners voorzien van een feestelijke felicitatie en een mooie verjaardagswens van de kinderen uit de wijk.

Uit het oog , is niet uit het hart. Zo blijven ook in deze tijd jong en oud met elkaar verbonden.  

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie