Brand verwoest bestelbus op Altweerterkapelstraat

De brandweer en politie zijn vrijdag rond 17.00 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Altweerterkapelstraat in Weert.

De bestelbus was net vertrokken vanuit Altweerterheide toen na enkele kilometers een storing optrad in het voertuig. Enkele seconden daarna stond het voertuig in brand. De bestuurder wist zich op tijd in veiligheid te brengen.

De vlammen grepen snel om zich heen en toen de hulpdiensten arriveerden stond het voertuig in lichterlaaie. De brandweer had de brand snel onder controle, maar het voertuig was intussen onherstelbaar beschadigd door de brand.

De Altweerterkapelstraat is afgesloten voor het verkeer ter hoogte van de Mastenbroekweg. Het voertuig zal worden afgesleept door een berger.

Video via Youtube: https://youtu.be/QPL2mAeP2YQ