Gerrit en Toos 50 jaar getrouwd

Gerrit en Toos van der Linden zijn vandaag 50 jaar getrouwd! Gerrit is in 1946 geboren in Helmond en Toos is in 1950 geboren in Weert.

Ze leerden elkaar kennen bij de Bera, waar Toos werkte bij Luxaflex en waar Gerrit als dakdekker aan de gang was. Ze wonen sinds 1971 samen in Weert. Eerst in de Langstraat, later op de Biest waar ze een dierenspeciaalzaak begonnen. Later vestigden ze hier een videotheek. Naderhand ontstond Weert in Beeld, en daaruit Weert TV. Ook hebben zij het agentschap van kranten zoals het AD, de Volkskrant en Trouw gehad.

De hobby van Gerrit was doe-het-zelven, bouwen en verbouwen en hij heeft met hulp van Toos een prachtig paradijsje voor zichzelf gemaakt. Je waant je bij hen in een heus vakantieoord. Gerrit kreeg van de kleinkinderen de bijnaam “Opa Barretje” omdat er een bar in de woonkamer staat én in de tuin.

Gerrit en Toos zijn echte gezelligheidsmensen. Levensgenieters. Bourgondiërs. Iedereen is altijd welkom en wanneer je op bezoek komt, kom je niks te kort.

Hun 50 jarige bruiloft zou een groot gezellig feest moeten worden. Echter gooit covid-19 roet in het eten. Gelukkig is er toch gezorgd voor een corona-proof verrassing voor het echtpaar, en wanneer corona het weer toe laat zal dit gouden huwelijk zeker nog uitbundig gevierd worden.