In Groenewoud zit je gebakken

Maandag 1 februari is het vrijwilligersteam DOEN-e-woud koekjes rond gaan brengen bij 100 huishoudens in Groenewoud. Deze koekjes zijn gebakken door leerlingen van het praktijkonderwijs van Het Kwadrant.

Onder het motto ‘In Groenewoud zit je gebakken’ wilden ze de mensen een kleine zoete attentie geven in deze moeilijke tijd. Er werd enthousiast gereageerd op de koekjes door bewoners.

Verder werden de bewoners middels een brief gevraagd om ook koekjes te bakken voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Want ook in de tijd dat we allemaal wat meer binnen zitten, mag niemand vergeten worden!

Vrijwilligersteam DOEN-e-woud

Het vrijwilligersteam bestaat 5 vrijwilligers die vorig jaar een pipowagen hebben geplaatst aan de Herenstraat om vanuit daar activiteiten te organiseren om de leefbaarheid te vergroten in Groenewoud.

Door de coronamaatregelen kunnen de activiteiten helaas niet doorgaan, maar heeft het vrijwilligersteam een aantal unieke acties uitgezet, zoals ‘In Groenewoud zit je gebakken’ en ‘Soep op de stoep’.

Ook zet het vrijwilligersteam zich in om jou of jouw buren in Groenewoud te helpen met onder andere (corona) vragen zoals: hulp bij het doen van boodschappen, tuintjes bijhouden, een praatje maken of een stukje samen wandelen.

Wil je ook vrijwilliger worden bij het vrijwilligersteam? Dat kan! Laat het hen weten via mail: [email protected] of bel naar 06-48473814 / 06-55115663.