Winkeliers binnenstad Weert erg blij met eerste stap versoepelingen

Algemeen Economie Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Positieve geluiden vanuit de Weerter binnenstad nadat het kabinet gisteren enkele versoepelingen bekend maakte. Alle winkels mogen vanaf 28 april 2021 weer klanten ontvangen zonder winkelafspraak.

Dat is natuurlijk wel onder voorwaarden, zoals een maximaal aantal bezoekers in een winkel. Het is nog steeds belangrijk om drukte te vermijden. Maar de winkeliers staan te trappelen om de mensen weer te kunnen ontvangen.

“Voor ons is het natuurlijk erg fijn dat bezoekers weer gewoon binnen kunnen lopen nadat ze een terrasje hebben gepakt.”, aldus Tommy van VT Mode.

Ook Jolanda van Beautiek Esperance is “super blij”. De winkel die ze samen met Marienel runt bestaat vandaag 5 jaar, dus dat levert een dubbel goed gevoel op.

Ingrid en Jeanou van Durlinger: “De versoepelingen zijn ook voor de klant veel fijner, omdat ze niet de hele tijd hoeven te bellen”.

“Het scheelt een hele hoop administratief werk.”, vertelt Rina van (ON)gewoon baby & kids. “Ook de spontane klant moet de kans krijgen om eventjes rond te neuzen en voor een klein cadeautje langs te komen.

Bekijk de video via: https://youtu.be/3I39x7DptAg

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie