Huisvuilroute en openingstijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Er staan weer een aantal feestdagen voor de deur: Hemelvaart en Pinksteren. Daarom heeft de gemeente Weert aangepaste openingstijden op die dagen. Ook wordt huisvuil op andere dagen opgehaald.

Hemelvaart (donderdag 13 mei) en vrijdag 14 mei

Gewijzigde openingstijden gemeente

Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) en de vrijdag daarna is de gemeente Weert gesloten. Dat betekent dat je die dagen niet terecht kan in het stadhuis, bij De Vraagwijzer of de dependance in Stramproy.

De Milieustraat is alleen donderdag 13 mei gesloten. Vrijdag 14 en zaterdag 15 mei is de Milieustraat geopend volgens de tijdelijke aangepaste openingstijden: vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

De studiezaal van het Gemeentearchief en Museum W zijn op dit moment sowieso al gesloten.

Ophalen huisvuil

Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei, wordt er géén huisvuil opgehaald. In plaats daarvan wordt het huisvuil twee dagen later opgehaald, op zaterdag 15 mei. Alle andere ophaaldagen die week blijven hetzelfde.

Tweede Pinksterdag (maandag 24 mei)

Gewijzigde openingstijden gemeente 

De gemeente Weert is gesloten op Tweede Pinksterdag, maandag 24 mei. Die dag kun je niet terecht in het stadhuis, bij De Vraagwijzer, de dependance in Stramproy of bij de Milieustraat.

De studiezaal van het Gemeentearchief en Museum W zijn op dit moment sowieso al gesloten.

Ophalen huisvuil

Tweede Pinksterdag, maandag 24 mei, wordt er géén huisvuil opgehaald. In plaats daarvan wordt het huisvuil al eerder opgehaald, op zaterdag 22 mei. Alle andere ophaaldagen die week blijven hetzelfde.