Offroad Budel 2021 gaat niet door

De organisatie heeft met pijn in het hart besloten om de editie van Offroad Budel 2021 niet door te laten gaan. Na heel veel wikken en wegen zijn ze tot de conclusie gekomen dat er nog te veel onzekerheden zijn. Blijven de huidige corona-maatregelen gelden? Wordt er versoepeld? Of komen er juist strengere maatregelen? Hoe zit het met internationale bezoekers?

Binnen de maatregelen die nu gelden, kunnen ze geen veilig Offroad Budel organiseren zonder afbreuk te doen aan het evenement. Denk met name aan het aantal deelnemers, terreinen en routes, en natuurlijk de sfeer. Mochten de richtlijnen versoepelen is het, in verband met de lange benodigde voorbereidingstijd, niet meer haalbaar om het evenement alsnog te organiseren.

Onder de huidige Corona maatregelen hebben ze ook substantieel meer vrijwilligers, ruimte, en materialen nodig. Onder normale omstandigheden heeft men al een organisatorische uitdaging en we zien het nu als onhaalbaar.

De organisatie hoopt op ieders begrip en ziet iedereen graag in oktober 2022 weer terug, op een Offroad Budel zoals zij het graag neerzetten. Houd de website of facebookpagina in de gaten voor de datum van 2022.