Buurtpreventie Molenakker zoekt nachtelijke ‘belletje trekkers’

Screenshot camerabeeld

Afgelopen nacht werden verschillende buurtbewoners wakker gemaakt door jongeren die door de wijk Molenakker trokken en op de deurbellen drukten.

Op een beveiligingscamera is te zien hoe een aantal jongeren over de Windmolen lopen en tussendoor ‘belletje trekken’. Normaal gesproken wordt het als een kwajongensstreek aangezien, maar aangezien er afgelopen nacht ook een boom van meer dan 100 jaar oud in brand stond wil Buurtpreventie Molenakker weten wie deze jongens zijn.

Via Facebook vraagt Buurtpreventie Molenakker aan de Weertenaren of ze de jongens herkennen. De politie zou ze graag willen spreken. Het kunnen de aanstichters zijn van de brand, maar ook getuigen. Mogelijk hebben zij iets gezien van de mogelijke brandstichting.

Getuigen of de jongens mogen zich melden bij de politie via 0900-8844.

OproepAfgelopen nacht, van woensdag op donderdag 8 juli zijn er een aantal jongens gesignaleerd op de Windmolen die bij…

Posted by Buurtpreventie Molenakker on Thursday, July 8, 2021