Transformatie van UWV-kantoor naar Loft33 nadert voltooiing

12 reacties

Van de grijze blokkendoos wat in Weert voorheen het UWV-kantoor was, is niets meer te zien. Het kantoorgebouw op de hoek van de Emmasingel / Maaspoort heeft een complete metamorfose ondergaan. De start van de transformatie had wat voeten in de aarde, maar nu nadert het nieuwe wooncomplex ‘Loft33’ haar voltooiing.

Het kantoorgebouw is getransformeerd naar een wooncomplex met 33 duurzame en energie-zuinige loft-woningen. De woningen hebben een industriële uitstraling en veel lichtinval.

Alle loft-woningen zijn voorzien van een eigen badkamer en keuken. Op de begane grond hebben enkele lofts een eigen terras en andere loft-woningen zijn voorzien van een balkon. De woningen zijn te bereiken via een centrale hal. Tevens is er een lift aanwezig. De woonoppervlakte ligt tussen de 49 een 66 vierkante meter.

De woningen zijn niet voorzien van een aansluiting voor een wasmachine. Maar in de kelder is een gezamenlijke wasruimte gesitueerd. Ideaal voor de sociale cohesie.

Kijkmoment

Er zijn nog een aantal loft-woningen beschikbaar. Op vrijdagmiddag 9 juli is er een kijkmoment. Je bent van harte welkom om tussen 14.00 en 15.30 uur de woningen te bekijken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ga naar https://www.loft33weert.nl/ of neem contact op met Nick de Kievit van Saelmans Makelaardij.

Bekijk een video via: https://youtu.be/y_0vjtSh6U8

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
12 reacties