Zomerse taferelen tijdens derde dag Avond4Daagse Altweerterheide

Zomerse taferelen én verrassingen gisteravond tijdens de Avond4Daagse in Altweerterheide. Op welke wandeltocht ga je van voor door achter door de kerk waar je een blik gegund wordt op een relikwie van de kleine Theresia? Waar kom je vrouwen op je  pad die aangeven dat  ze direct in zijn voor een serieuze relatie? Of lokale beekwachters en een zwembadvereniging die als geen ander weten dat water een zeer serieuze aangelegenheid is voor de economie, ontspanning en veiligheid van Weert.

Onder zonnige omstandigheden trokken gisteren vele honderden wandelaars langs de beekjes en houtwallen van Altweert. Onderweg genietend van het groen, het strandje aan de IJzeren Man en de vele doorkijkjes die hier in dit groene hart van Weert nog voorhanden zijn.

Vanavond staat de Hazenheuvel, wellness en de sport en spanning aan de grens op het programma. Je bent van harte welkom, maar wel even aanmelden via www.altweerterheide.nl.


Een bijdrage van Jos Hebben en Gert van Elk