Rotterdamse politie haalt met getrokken pistolen Weertenaar uit auto

Rotterdam / Weert – Agenten van de Rotterdamse politie troffen dinsdagmiddag tijdens de controle van twee voertuigen op de Koningslaan in Rotterdam een alarmpistool en enkele kilo’s verdovende middelen aan.

Met getrokken vuurwapens werden een 23-jarige man uit Weert, een 24-jarige Rotterdammer en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Omdat het rijgedrag van de twee auto’s en de inzittenden opviel, besloten de surveillerende agenten de voertuigen even voor 14:00 uur te controleren. En dat bleek niet voor niets. Het alarmpistool bleek niet van echt te onderscheiden en is evenals de verdovende middelen in beslag genomen.

Onderzocht wordt om welke drugs het gaat. De drie aangehouden mannen werden ingesloten voor verhoor.

Beelden van de aanhouding kun je zien via: https://www.mediatv.nl/aanhoudingen-middels-btgv-op-de-koningslaan-alarmpistool-en-drugs-aangetroffen