Veel aandacht voor klimaatbeheersing tijdens FestiFallz Weert

Op het terrein van sportpark Boshoven zijn ze er bijna klaar voor. Vanaf morgen vindt daar FestiFallz Weert plaats. Na lange tijd van lockdowns en strenge maatregelen kan er nu weer een groot feest worden gevierd. In de onderstaande video vertelt Florian van Stichting Bospop er meer over.

Tijdens het evenement komen tal van grote Nederlandse artiesten naar Weert voor een optreden in de grote festivaltent. Denk aan o.a. Maan, BLØF, Di-rect, Within Temptation, Racoon Danny Vera en Guus Meeuwis. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Als je zaterdag het festival wil bezoeken moet je snel zijn, deze kaarten zijn bijna uitverkocht.

Klimaatbeheersing

FestiFallz vindt plaats in een grote tent van maar liefst 4.000m2. Dus dat betekent dat ook bij slecht weer iedereen droog staat. Er is veel aandacht voor klimaatbeheersing in de tent, incl. verwarming & ventilatie. De kwaliteit van de lucht wordt actief gemonitord en de CO2 wordt voortdurend gemeten. Het systeem is zodanig dat er een voortdurende nieuwe aanvoer van schone lucht is.

Eten en drinken

Er is een overdekte food court (ruim 1.600m2) waar je friet, snacks en bami kunt krijgen. Daarnaast hebben ze drie foodtrucks staan met overheerlijke gerechten. Ook vind je er een mooi assortiment aan dranken. Naast Jupiler, witbier, sjoes en Radler 0% is ook witte wijn, Hard Seltzer en Jack Daniels/Cola verkrijgbaar.

Meer informatie: https://www.festifallz.nl/

Bekijk een video via: https://youtu.be/vt1T_qY_COM