Deel Rietstraat Laar nog een keertje dicht voor werkzaamheden

In opdracht van de gemeente Weert worden door de aannemer D. van der Steen op maandag 22 november herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de eerder aangebrachte plateaus op de Rietstraat. Dit betreft het gedeelte vanaf het viaduct Hushoven tot aan de Koenderstraat.

Bereikbaarheid

Tijdens de asfalteringswerkzaamheden wordt de Rietstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld en er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden. Direct aanwonenden kunnen op aanwijzing van verkeersregelaars hun woning bereiken.

Bewoners van Laarveld kunnen de wijk verlaten via de Hushoverweg en Kransakker. De bouwsluis bij Kransakker aan de Ringbaan-Noord wordt enkel voor die dag opengesteld.

Men probeert de overlast tot een minimum te beperken.