Petra van Raaij lijsttrekker GroenLinks Weert

Algemeen Politiek Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Op zaterdag 13 november hebben de leden van Groen Links regio Weert Petra van Raaij gekozen als lijsttrekker voor de gemeente Weert en Marieke Manders voor Nederweert. Er is voor beide gemeenten een kandidatenlijst en een verkiezingsprogramma vastgesteld.

Petra van Raaij is 58 jaar en woont sinds 1993 met haar gezin in Weert. Ze werkt nu als Storemanager in Den Bosch en werkte hiervoor vele jaren in Weert bij de toenmalige “Kruiderij” en in haar eigen zaak “Het Driekleurig Viooltje”.

Petra van Raaij: ”Ik wil GroenLinks met passie en toewijding gaan vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Groener, bewuster en socialer; dat worden mijn pijlers voor de gemeente Weert en haar inwoners. Ik ga voor een stad waar iedereen er mag zijn, waar iedereen zich gehoord voelt en waar iedereen meedoet. Het is nu tijd om de verandering in te zetten!”

Voor Nederweert is het voor het eerst in de geschiedenis dat GroenLinks mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Marieke Manders: “Ik ben dankbaar dat het ons als kersverse afdeling gelukt is om twee zulke mooie verkiezingsprogramma’s en kandidatenlijsten vast te stellen. Ik denk niet dat het eerder is voorgekomen; een afdeling die nog geen jaar bestaat en die meteen de verkiezingsstrijd in twee gemeenten aangaat. Ik denk dat we hier met alle mensen die dit mogelijk gemaakt hebben enorm trots op mogen zijn!”.

Meer informatie is te vinden op de websites https://weert.groenlinks.nl en https://nederweert.groenlinks.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie