Tungelroy neemt met schutterseer afscheid van Bèr Heijlen

In Tungelroy werd donderdagochtend afscheid genomen van Bèr Heijlen. Het afscheid vond plaats met schutterseer.

Vanuit het clublokaal van schutterij St. Barbara trokken geüniformeerde leden van de schutterij samen met familieleden in een stoet richting MFA Kimpe Veld aan het St. Barbaraplein. Bèr bekleedde ruim een halve eeuw de bestuursfuncties van Schutterij St. Barbara en als blijk van waardering kreeg hij dan ook een afscheid met schutterseer.

Onderweg naar het St. Barbaraplein werd er even stil gestaan en werden er kamerschoten ten gehore gebracht. De stoet trok vervolgens verder en tientallen mensen stonden op straat om Bèr de laatste eer te bewijzen en de nabestaanden te steunen.

Bekijk de video via: https://youtu.be/zy6W3duqZ4M