Nieuwe generatie aan het roer bij Echte Bakker Snijders

Algemeen Dorpen Stramproy Uitgelicht Reageer 2 min. leestijd

Joost Snijders, De Echte Bakker in Stramproy en Thorn viert feest! Afgelopen jaar hebben ze het 60-jarig jubileum gevierd van het familiebedrijf dat al sinds 1960 bestaat. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ook nog eens 50 jaar lid van het ‘Echte Bakkersgilde’. Maar, ze hebben meer mooi nieuws, waar ze 2022 mee aftrappen!

Derde generatie

Per 1 januari 2022 is Casper Heuvelmans, (oudste kleinzoon van grondlegger Pierre Snijders) in het bedrijf gestart. Casper is hiermee de derde generatie Snijders die het bedrijf mede gaat voortzetten. Niet alleen Casper maar ook Mark Craemers, die al sinds 1999 werkzaam is bij Joost Snijders, zet een stap vooruit in de zaak. Samen met Joost en het fantastisch team medewerkers, blijven zij ervoor zorgen dat hun klanten niets minder van hen mogen verwachten dan kwaliteit, ambacht en passie.

Jubileumkrant

In een speciaal uitgebrachte jubileumkrant die bij zo’n 11.000 huishoudens in Stramproy, Thorn en de omliggende dorpen in de brievenbus valt, stellen de nieuwe mede-eigenaren Casper en Mark zichzelf voor. Daarnaast worden hun 100% volkorenbroden uitgelicht en wordt o.a. het verhaal van het ontstaan van het alom bekende “Zoatmaale Bruuëdje” beschreven.

Gratis ovenhandschoenen

Voor klanten die tussen dinsdag 4 januari en zaterdag 22 januari één van de winkels of webshop bezoeken, hebben ze een mooie feestactie. “Een tas vol voordeel voor maar € 10,95” met een paar gratis ovenhandschoenen.

De specialiteit is al 60 jaar kwaliteit. Het beste recept in hun ambacht is een mix van passie, vakmanschap en innovatie. Elke dag en nacht het beste uit zichzelf halen, dat is de kracht voor de komende 60 jaar Echte Bakker Snijders!

Voor meer info kijk op www.bakkerijsnijders.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie