Start bouw uitbreidingen StairCampus aan de Risseweg

Plaats een reactie

Met trots kunnen ze melden dat vandaag officieel de handtekeningen zijn gezet voor de uitbreidingen van de StairCampus en dat de bouw van twee nieuwe bedrijfspanden echt kan gaan beginnen.

Bouwbedrijf Derckx BV is geen vreemde voor het familiebedrijf. Dit blijkt onder andere uit het feit dat ze al eerder het hoofdkantoor van Upstairs Traprenovatie (onderdeel van de StairCampus) aan de Risseweg 24 mochten bouwen. Dat ze opnieuw met hen gaan samenwerken zegt genoeg over het vertrouwen in Derckx.

Inmiddels is de autogarage die zich op het terrein van Risseweg 22 in Weert bevond afgebroken, zodat de weg vrij is om te starten met de bouw van dit nieuwe bedrijfspand voor de StairCampus.

Op deze nieuwe locatie komt een magazijn, de StairCampus Academy, de StairFit, kantoren en ruimte voor productie. Ook in Hoogeveen wordt de StairCampus uitgebreid. Hier start vanaf heden de bouw van een gloednieuw pand langs de A37 op het industrieterrein Buitenvaart.

Naast kantoren, magazijn en opslag zal er in dit pand ook een Upstairs showroom komen. De verwachting is dat beide panden nog dit jaar opgeleverd gaan worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie