Familie Wienbeck sluit hoofdstuk ‘Dorpshuis De Paol’ af

De familie Wienbeck zal gaan stoppen met het uitbaten van Dorpshuis De Paol in Altweerterheide. Dit besluit hebben ze gisteravond via social media bekend gemaakt.

“Na een verlate en moeilijke start door corona hebben we een mooie tijd gehad en vele leuke, gezellige en mooie momenten meegemaakt met jullie allemaal; gelachen, liedjes gezongen en gek gedaan”, aldus de famile.

Ze zijn er echter ook achter gekomen dat het (te) veel is voor het gezin om er zo’n grote tweede baan bij te hebben. Het gevolg hiervan is dat dit ook privé aan hen begint te trekken, en dat willen ze niet.

Dorpshuis De Paol blijft de komende tijd nog gewoon geopend en ze willen er nog een mooie tijd van maken. De geplande feesten en het Zomerdorpsfeest gaan gewoon door. De familie hoopt van harte dat het ‘Dorpshuis’ voortgezet gaat worden.

Er hebben al veel mensen gereageerd op het besluit van de familie. Veel mensen vinden het jammer maar hebben wel begrip voor de situatie.