Legotentoonstelling Bricktopia Nederweert

Plaats een reactie

Op 14 en 15 mei organiseert de Limburgse Legoclub Dutchbricks voor de tweede keer de Legotentoonstelling “Bricktopia Nederweert”.

Dit jaar is de tentoonstelling groter dan vorig jaar. Meer dan 20 leden laten hun fantastische bouwwerken zien. Niet alleen standaard sets, maar ook MOC’s (My Own Creation) worden tentoon gesteld. Als je op zoek bent naar een nieuwe set of een ontbrekend steentje kun je terecht bij een van de verkopers.

De tentoonstelling vindt plaats in De Pinnenhof, Kapelaniestraat 4 te Nederweert, en is geopend op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kaartjes á € 2,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa of je kan ze nu al bestellen via de website www.dutchbricks.com/evenementen. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Voor meer informatie over Dutchbricks kun je terecht op www.dutchbricks.com, de Facebookpagina (@Dutchbricks) en Instagram (@dutchbricks_lego_community).

Ook tijdens de tentoonstelling zullen bestuur en leden met alle plezier jouw vragen beantwoorden. Je bent van harte welkom bij Bricktopia Nederweert in De Pinnenhof.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie