Medicura Zorgwinkel feestelijk geopend

De verbouwde en uitgebreide Medicura Zorgwinkel aan de Maaspoort in Weert is vrijdag officieel geopend door wethouder Paul Sterk en Dick van Aggel, directeur Medicura.

De opening gebeurde iets anders dan door het traditionele ‘doorknippen’. Dit keer ging het lintje doormiddel van twee rolstoelen uit elkaar. Na het officiele moment werd de opening gevierd met een hapje en een drankje.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe, uitgebreide thuiszorgwinkel. Daarnaast kun je kennis maken met het nieuwe, zeer complete assortiment aan medische hulpmiddelen.

Vernieuwde winkel

De Medicura Zorgwinkel in Weert is de afgelopen periode verbouwd. Het naastgelegen winkelpand is bij de huidige zorgwinkel betrokken, waardoor de winkel met ruim 200 vierkante meter is uitgebreid. Hierdoor is er voldoende ruimte voor het zeer uitgebreide assortiment medische hulpmiddelen.

Gloednieuw assortiment

Het assortiment van Medicura is, net zoals de winkel, vernieuwd en uitgebreid. Samen met het bestaande uitleen-, verhuur- en verkoopassortiment sluit het nieuwe assortiment aan op ieders behoefte, van braces en bandages tot luxe zorgbedden en innovatieve rolstoelen.

Openingstijden

De Medicura Zorgwinkel, gelegen aan de Maaspoort 64 in Weert, is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.