Nog plaats voor drie teams bij Kiwanis Drakenbootfestival Weert

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Drakenbootfestival Weert in 2019

Het belooft op 2 juli aanstaande wederom een sportief en gezellig spektakel te worden op de Zuid-Willemsvaart in Weert. Vele teams hebben zich al ingeschreven voor de drakenbootraces.

Het Kiwanis Drakenbootfestival is dit jaar van het begin tot het eind één groot feest. Het start al met een gratis feestavond op vrijdagavond 1 juli om 20.00 uur met een grandioos optreden van ‘Later als je big band’. Een band van maar liefs 20 ervaren musici, die alles uit de kast halen voor een swingende avond met hun ballads, funky grooves, hot Latin tracks en bekende pop’s & rock’s. Zo komt iedereen al in de juiste stemming.

Ook op zaterdagmiddag, tussen de drakenbootraces door, kunnen deelnemers en toeschouwers lekker in beweging blijven op de muziek van ‘No way out’. Deze bekende coverband uit Weert en Leende, krijgt iedereen aan het swingen en meezingen met nummers van o.a. Anouk, Pink, Tina Turner, Bruno Marts en Amy Winehouse.

Maar er komt nog meer

Na de spectaculaire drakenbootraces op het kanaal wordt het Drakenbootfestival afgesloten met een feestavond voor alle deelnemers en toeschouwers, met een bruisend optreden van de band ‘Turnback & The Blazing Babes’. Negen muzikanten, twee zangeressen en een knallende blazerssectie, die er een absoluut topfeest van gaan maken.  

Dus heeft jouw team zich nog niet ingeschreven? Grijp je laatste kans: er is nog plaats voor drie teams. Zorg dat je erbij bent en schrijf je team zo snel mogelijk in via de website www.KiwanisDrakenbootFestivalWeert.nl. Nu kan het nog.

Op de website staat ook alles wat je moet weten over de sponsorpakketten. Houd de Facebookpagina van Kiwanis Drakenbootfestival in de gaten, want alle sponsoren zullen de komende tijd worden voorgesteld, ook de hoofdsponsor: HC Group uit Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie