Olaf en Sem aan het roer van Fieëst Vereiniging de Dröppelkes

Bij Fieëst Vereiniging de Dröppelkes is het hoge woord eruit, Olaf Peeters en Sem Koppen zullen als Vorst en Kanseleer gaan regeren bij de carnavalsvereniging.

Het zijn de eerste vorst en kanselier van de vereniging, die afgelopen jaar startte met de organisatie van de carnaval op Weert-Oost. De twee jongeheren zijn allebei 18 jaar jong zullen zich de komende jaren bij de vereniging gaan inzetten, om deze zo groot mogelijk te maken en de volwassenen/jeugd zoveel mogelijk te betrekken in de Wieërter Vastelaovendj.

Beide heren zullen geïnstalleerd worden tijdens het eerste evenement van de vereniging: De Ieërste Dröppel. Deze was vorig jaar wegens COVID-19 geannuleerd, en vorst en kanselier moesten daarom nog een klein jaartje wachten op hun installatie. Datum en tijdstip zullen later bekendgemaakt worden op de Facebook– en Instagram pagina: F.V. De Dröppelkes.