Zesde editie RommelRoute Leuken met veel deelnemers

Wijkraad Leuken organiseert op zondag 15 mei de zesde editie van de befaamde RommelRoute. Tussen 10.00 en 14.00 uur zijn kopers van harte welkom in de meest oostelijke wijk van Weert.

Dit jaarlijkse evenement hebben veel inwoners van Leuken (en daarbuiten) moeten missen o.a. vanwege corona. Tijdens deze ‘RommelRoute 2022’ zullen vele bewoners vanuit hun voortuin of oprit hun tweedehands spullen voor een aantrekkelijk prijsje verkopen.

Er is een centrale plek op Vrouwenhof waar Leukerbewoners die geen tuin hebben, hun waar kunnen aanbieden. De wijkraad verwacht veel bezoekers die op zoek zijn naar ‘net die mooie vaas, fietsje of dat leuke cadeautje voor kind of kleinkind’.

Deelnemers aan de RommelRoute zijn herkenbaar aan de ‘Wij doen mee’ poster achter hun raam.

Bezoekers kunnen zelf de plattegrond met deelnemers bekijken op de website van de RommelRoute: http://www.rommelrouteleuken.nl.