Wijziging huisvuilroute Weert vanwege Hemelvaart en Pinksteren

Op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag wordt in Weert geen huisvuil opgehaald. Dat gebeurt op de dichtstbijzijnde zaterdag.

  • Donderdag 26 mei wordt verplaatst naar zaterdag 28 mei
  • Maandag 6 juni wordt vervroegd naar zaterdag 4 juni

Alleen op deze twee datums wijzigt het ophalen van het huisvuil. Op de andere dagen in deze weken wordt het huisvuil gewoon op de normale dag opgehaald. Ook de route op vrijdag 27 mei wordt gewoon op die dag gereden.

Gemeentelijke diensten

Het stadhuis is gesloten op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 27 mei en maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag). Dit geldt ook voor De Vraagwijzer in het stadhuis. Voor de overige gemeentelijke diensten gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor meer informatie op weert.nl.