Brevendia viert 100 jarig jubileum

Algemeen Dorpen Stramproy Weert Reageer 3 min. leestijd

Brevendia, de voetbalclub in Stramproy, bestaat 100 jaar komend voetbalseizoen 2022/2023. En dat gaat gevierd worden, een heel seizoen lang. Brevendia kiest bewust voor een feest voor de gehele Roojer gemeenschap en voor de regio rondom Stramproy.

Het programma

Van 2 t/m 4 september 2022 is de start met het “Brevendia 100 jaar Openingsweekend”. Een weekend met 3 dagen volop activiteiten en feest. Er is voor ieder wat wils. Voor de jeugd, voor ouderen, voor gezinnen, voor alle verenigingen, voor bedrijfsleven, voor de omliggende dorpen en uiteraard ook voor de Brevendia (ex)leden.

Vrijdag 2 september 2022: Beierse avond

Op vrijdagavond 2 september gehts los! Haal de lederhosen en dirndl maar uit de kast want vrijdag 2 september is het Beierse Avond. De fantastische feestband Woenderbaar neemt je dan mee op muzikale rondreis door Duitsland en Oosterrijk. Het is één groot feest, één grote denderende ‘Party Zug’ waar uiteindelijk iedereen, van voor tot achter, instapt. Voor Bier und Bratwurst wordt gezorgd. Toegang via tickets.

Zaterdag 3 september 2022: Zeskamp en feestband

Op zaterdag 3 september vindt de geweldige Zeskamp plaats. Wie gaat de strijd aan? Meterslange stormbanen, sumoworstelen, slippery baseball en biergalg zijn zomaar wat spellen die je kunt verwachten. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om tijdens de activiteiten door gezellig te genieten met je supporters en vrienden, onder genot van een hapje en een drankje.

Aansluitend aan de Zeskamp zet feestband Balloon de tent op zijn kop met covers in afwisselende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan hits van ABBA, Queen en Toto maar ook Backstreet Boys en Whitney Houston komen voorbij. Het zestal bestaat uit een prachtige zangeres, een energieke zanger en 4 fantastische muzikanten. Balloon geeft een flitsende show weg en creëert hiermee een unieke ervaring voor jong en oud. Toegang via tickets.

Zondag 4 september 2022: Familiedag

Het jubileumweekend wordt afgesloten met een familiedag voor jong en oud. Er is die dag voor ieder wat wils. Een reis door de tijd met een terugblik op 100 jaar Brevendia met enkele verrassingen. Een uitgebreid spellenplein met unieke spellen voor de kleintjes en de jeugd, een aantal sportclinics en een wandel/fietstocht. Kortom een fantastische omgeving om te vertoeven voor je gezin, je vereniging, je personeel of je vriendengroep. Uiteraard is er ook lekker eten en drinken en gezellige muziek van Roojer bands. Gratis toegang.

Informatie

Alle activiteiten vinden plaats in en rondom de feesttent op De Steinakker Burgemeester Smeijersweg 10 Stramproy. Info en tickets: www.brevendia.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie