Eerste editie Food on Wheelz in Nederweert

Algemeen Leudal Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – De organisatie nodigt iedereen uit om zaterdag en zondag a.s. eens een kijkje te komen nemen bij Food on Wheelz in Nederweert. Laat je verrassen door de bijzondere ambiance die je zult aantreffen op het ovaal aan de Geenenstraat in Nederweert dat voor deze twee dagen is omgedoopt tot Plaza Oval.

Slenteren tussen de palmbomen en andere subtropische planten. Met je vriendengroep plaatsnemen op één van de lounge-sets of een dutje doen in één van de hangmatten onder de bomen. Of neem plaats op het grote terras voor een drankje en een hapje.

DJ Jos zal Food on Wheelz muzikaal opfleuren maar je kunt ook genieten van de mooiste serenades die de Italiaanse troubadour voor jou ten gehore brengt.

Foodtrucks

Food on Wheelz is een culinair festijn met een tiental Foodtrucks die wereldse gerechten voor jou bereiden. De lekkerste koffie wordt door de Barista ingeschonken en een heerlijke coupe ijs wordt graag voor je klaargemaakt. Bij de Beachbar kun je terecht voor een cocktail, speciaalbieren, een wijntje of een glaasje fris. Voor de kinderen wordt er gratis ranja uitgedeeld.

En zoek je nog een barbecue of wil je graag een pizza steenoven in je tuin, dan heb je op Food on Wheelz de mogelijkheid om je eens goed te laten adviseren. Vele modellen worden tentoongesteld op Plaza Oval.

En vergeet niet voordat je weer naar huis gaat om verse producten te kopen bij de boerderijwinkel zodat je opgedane ideeën thuis tot uitvoer kunt brengen. Zaterdag 16 juli geopend van 15.00 uur tot 23.00 uur. Zondag 17 juli geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. Meer informatie: https://foodonwheelz.nl/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie