Geslaagd jubileumfeest TC Boshoven

In 1981 is de tennisclub op Boshoven opgericht, en van meet af aan staat deze bloeiende vereniging garant voor plezier en sportiviteit. De bijzondere mijlpaal van het 40-jarig bestaan moest dan ook uitgebreid gevierd worden. Echter gooide corona vorig jaar roet in het eten, maar op zaterdag 16 juli werd dit dubbel en dik ingehaald.

Op deze zonovergoten dag konden alle leden ‘s-middags fanatiek meedoen met een zeer leuk en afwisselend spelprogramma, dat geschikt was voor zowel jong en oud. Deze spellen zorgden voor veel gelach, hilariteit en gezelligheid onder de leden. 

’s Avonds werden alle leden uitgenodigd voor een 4-gangen diner, waar dankbaar gebruik van is gemaakt. Tussen de gangen door werden alle jubilarissen in het zonnetje gezet. Een Photobooth en een goochelaar maakten het feestje compleet.

Op naar de volgende 40 jaar!