Bridgecursus voor beginners en bridgen overdag

Vanaf 5 september is er op 12 maandagavonden vanaf 19.30 uur weer de mogelijkheid om bij Bridgeclub Weert dit fascinerende kaartspel te leren. Alle nodige theorie wordt behandeld met heldere powerpoint presentaties. Het accent ligt op zelf bezig zijn in de praktijk.

De cursus wordt gehouden in een zaaltje van de kantine van Wilhelmina’08, Weert. Er is plek voor maximaal 20 personen. Heb je er zin in of ken je iemand voor wie het leuk kan zijn, onderneem dan actie.

Aanmelden of verzoek om meer informatie: [email protected] 

Vanaf begin september zal er op donderdagmiddag gebridget gaan worden bij Bridgeclub Weert vanaf 13.30 uur. Heeft u belangstelling, laat dat dan weten via [email protected]. Je wordt dan geïnformeerd als er voldoende deelnemers zijn om te starten.