Bridgecursus voor beginners en gevorderden

3 reacties
Foto via Depositphotos (monkeybusiness)

Door Bridgeclub Weert is in de afgelopen periode de Stichting Bridge Promotie Weert (SBPW) opgericht om de belangstelling voor en de kennis van bridge te vergroten. Dit houdt enerzijds in dat Stichting Bridge Promotie Weert de hoofdorganisator wordt van de jaarlijkse Weerter Kroegentocht, dit jaar op 26 augustus. Er zijn nog plaatsen, je kunt je aanmelden via [email protected].

Daarnaast verzorgt de Stichting bridgecursussen en biedt de beginnende bridger de mogelijkheid om bij Bridgeclub Weert in een passageclub (een aparte beginnerslijn) onder begeleiding het spel verder onder de knie te krijgen.

Beginnerscursus

Vanaf 4 september starten we met een beginnerscursus op 12 maandagavonden vanaf 19.30 uur om dit fascinerende kaartspel te leren. Alle nodige theorie wordt behandeld met heldere powerpoint presentaties. Het accent ligt op zelf bezig zijn in de praktijk.

Locatie

De cursus wordt gehouden in een zaal van Punt Welzijn in BeekCwartier, Beekstraat 54 in Weert. Er is plek voor maximaal 24 personen. Heb je er zin in of ken je iemand voor wie het leuk kan zijn, onderneem dan actie.

Voor gevorderden

Vanaf 6 september is er tijdens 12 woensdagavonden een cursus voor gevorderden, waarin met name speeltechnieken en het nauwkeurigere bieden aan de orde komen. Ook hier geldt: leren door doen staat centraal.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden of verzoek om meer informatie bij Fon Beerens, [email protected]

Vanaf 14 september zal er op donderdagmiddag gebridget gaan worden bij Bridgeclub Weert, eveneens bij Punt Welzijn, BeekCwartier, Beekstraat 54 vanaf 13.30 uur. Niet-leden van BCW zijn welkom en betalen per middag een bijdrage van € 2,00 per persoon. Heb je belangstelling, laat dat dan weten aan Willem Deijsselberg, [email protected] .

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
3 reacties