NMC De IJzeren Man organiseert samen met Smakelink een markt

Op zaterdag 24 september vindt in de tuin van het NMC de IJzeren Man een kleinschalige markt plaats. Op deze markt staan een aantal stands van Smakelink Lekker Lokaal en ook een aantal groene verenigingen uit Weert. Vanaf 13.00 is het verbouwde centrum geopend voor bezoekers.

Met Smakelink Lekker Lokaal wordt het kopen van producten rechtstreeks bij de boer gepromoot.

Steeds meer agrarische bedrijven verkopen producten direct vanaf hun erf via vers-automaten en kleine kraampjes tot complete boerderijwinkels waar een heel assortiment aan streekproducten wordt aangeboden. Groenten, fruit, zuivel, kaas, eieren en vlees(pakketten) zijn dagelijks vers te koop.

Tijdens de markt maken ze kennis met enkele deelnemers van  de vers-locaties in Weert en omgeving en kan men van de producten proeven  Daarnaast vind je op de markt een aantal groene verenigingen die betrokken zijn bij het  NMC. Zij informeren jou over hun doelstellingen en laten creaties zien van eigen makelij.

Vanaf 11:00 uur staan ze voor je klaar. Je bent van harte welkom bij Natuur en Milieucentrum De IJzeren Man aan de Geurtsvenweg 4 te Weert.

Meer informatie: www.nmcweert.nl en www.smakelink.nl.