De Gekste aanbiedingen van week 44

Algemeen Had ik het maar geweten Winkelen 1 reactie 4 min. leestijd

Je zou er met dit weer haast spontaan zin in krijgen: de lenteschoonmaak. Daar lijkt het in ieder geval wel op als je de folders van week 44 gadeslaat! Overal zijn schoonmaakmiddelen en aanverwante producten in de aanbieding. Puzzelen en rekenen maar dus, om te achterhalen waar je dit keer het goedkoopste uit bent!

Week 44: maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 2022

Wat mooi is, moet mooi blijven

Liefhebbers van Robijn wasmiddel en wasverzachter kunnen in ieder geval terecht bij Jan Linders, waar je deze week de tweede fles gratis krijgt. Heb je een Liefhebberspas, dan ontvang je nog eens 10% extra korting!

Ook bij Kruidvat scoor je Robijn deze week extra voordelig: voor een fles van 3 liter betaal je geen € 26,49 maar € 9,99. En koop je er twee, dan krijg je er een gratis Robijn beertje bij.

Was je liever met Ariel Pods? Dan ben je deze week bij zowel Kruidvat, Lidl, Aldi als Albert Heijn aan het juiste adres. Bij de Aldi koop je drie verpakkingen voor 10 euro, net zoals bij Kruidvat. Daar krijg je er echter ook nog eens een gratis wasmand bij t.w.v. € 5,99. Bij Lidl en Albert Heijn lijk je deze week het goedkoopst uit te zijn, want daar zijn de pods van Ariel nu zelfs 1+1 gratis!

Hamsteren

Ook het toilet kun je de komende week extra voordelig schoonmaken. Bij Kruidvat haal je twee flessen Glorix bleekmiddel voor € 2,50 en bij Albert Heijn krijg je het tweede toiletblok van Glorix gratis. Jan Linders combineert beide acties: daar geldt de actie 1+1 gratis op het hele assortiment van Glorix, waarbij de korting kan oplopen tot wel 67%.

Als we het dan toch over het kleinste kamertje in huis hebben: bij Lidl sla je weer voordelig toiletpapier in. Een XXL-verpakking 3-laags toiletpapier bevat 20 rollen en kost de komende week € 6,99. Het is niet meer de € 4,99 die het ooit geweest is, maar met € 0,35 per rol is dat voor de huidige maatstaven alsnog een mooie aanbieding!

De grote schoonmaak

Zin om direct de rest van het huis aan te pakken? Bij Kruidvat betaal je voor het tweede schoonmaakproduct van Dettol de halve prijs en bij Albert Heijn krijg je de tweede fles gratis!

Zelfs de vaatwasser zet je de komende week extra voordelig aan, of je nu voor vaatwastabletten van een bekend merk kiest of voor het huismerk van de Aldi. Die laatste koop je de komende week voor nog geen € 0,06 per stuk: een verpakking van 100 stuks kost € 5,49. Toch liever een A-merk? Bij Kruidvat koop je 160 vaatwastabletten van Finish voor € 21,99 en bij Albert Heijn krijg je de tweede verpakking Sun vaatwastabletten gratis.

Toevallig nog een stoomstrijkijzer nodig, om al die frisgewassen kleding glad te strijken? Een exemplaar van Grundig koop je bij Lidl deze week met € 50,- korting!

Veel meer aanbiedingen

Natuurlijk stunten de winkels in de regio de komende week met nog véél meer aanbiedingen. Krijg je ze niet op papier in de bus of maak je zelf de keuze om ze niet te ontvangen, bekijk ze dan gewoon digitaal via Reclamefolder.nl.

Tip de redactie

Zie jij een interessante aanbieding voorbijkomen waarvan je anderen op de hoogte wilt brengen? Tip de redactie via: [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie