Nieuw Leven bestaat 5 jaar en viert feest

Nog geen plannen voor volgend weekend? Waarom niet gratis naar een cabaretvoorstelling? Zaterdag 29 en zondag 30 oktober viert Christengemeente Nieuw Leven haar eerste lustrum met een feestweekend. Vijf jaar geleden gingen in Weert 2 kerken samen en ontstond Christengemeente Nieuw Leven. Sindsdien is Nieuw Leven een bruisende gemeenschap waar steeds meer mensen zich thuis voelen.

Er is veel om dankbaar voor te zijn, dus alle reden voor een feestje. Daarom is iedereen uitgenodigd op zaterdag 29 oktober voor een optreden van cabaretier Timzingt. Een optreden van Timzingt is een wervelende mix van muziek en kleinkunst: hilarische en mooie liedjes, raak en scherp cabaret, eerlijke en tedere poëzie. Timzingt en speelt over (bijna) alles wat leven heet en in het bijzonder over thema’s als: Geloof en kerk, Onderwijs en opvoeding, Liefde en relaties.

Daarnaast is er op zondag 30 oktober een feestelijke viering waarin we terugkijken op de afgelopen 5 jaar. Er is opvang voor de kleinsten en zondagschool voor de kinderen t/m groep 6. Iedereen die wel eens een kijkje wil nemen en mee wil vieren is van harte welkom.

Alle activiteiten vinden plaats in kerkgebouw de Verrezen Christus, Nassaulaan 1 te Weert. Voor Timzingt dien je gratis kaarten te reserveren via https://www.nieuwlevenweert.nl/evenementen/jubileum/.