DeGekste!: Adje voor de sfeer

In Weert zijn we dol op feest vieren. Niet alleen tijdens de kermis in Weert, maar ook bij een evenement zoals FestiFallz. Op de 11de van de 11de is het carnavalsseizoen officieel van start gegaan. Tijd om weer eens de te gekke sfeer te proeven.

Voor de derde aflevering van de videoserie ‘DeGekste!’ zijn we op bezoek gegaan bij Café Tramhalt waar alle remmen los zijn gegaan tijdens de opening van het Vastelaovendj-seizoen.

Duik met ons het publiek in en zie hoe Romy een jongen laat blozen bij een wedstrijdje ‘adje voor de sfeer’. Je maakt tevens kennis met ‘niet schrikken, Erik Fikken’. De sfeer zat er in ieder geval goed in en er werden de nodige pilsjes genuttigd.

Over DeGekste!

Met “DeGekste!” dompel jij je onder in de gezelligste feesten en evenementen van de regio. Deze videoserie brengt het gekste in de mens naar boven en zal regelmatig terug te zien zijn op WeertdeGekste.nl.

Heb jij een te gek feest, evenement of een vriendengroep die een aardig potje kan hossen, tip ons vooral en wie weet zien wij jou terug in DeGekste!

Bekijk een video: https://youtu.be/mgbbI0hriiY