LTV de Grensmeppers zoekt toekomstige padelers

Algemeen Sport Stramproy Reageer 2 min. leestijd

Padel is populairder dan ooit en de snelstgroeiende sport in Nederland. Het is een makkelijk te beoefenen sport voor zowel jong als oud. Bij LTV de Grensmeppers uit Stramproy zien ze hierin dan ook kansen voor de vereniging. 

Op dit moment zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor de realisatie van twee padelbanen. Het doel is om de banen medio april 2023 in gebruik te nemen. Daarbij vormen de financiën op dit moment de grootste uitdaging.

Voorinschrijven

Om de financiële haalbaarheid van de padelbanen te beoordelen is het belangrijk dat de vereniging inzicht krijgt in het potentiële aantal nieuwe leden dat zich aanmeldt als er padelbanen komen. 

Ben je nog geen lid van LTV de Grensmeppers en wil je dat wel worden als er padelbanen komen? Schrijf je dan nu alvast in via de website www.grensmeppers.nl. Onder de voorinschrijvingen worden 3 keer 3 padelballen verloot. Let op: dit is nog niet de officiële inschrijving als lid.

Certificaten

De Stramproyer tennisvereniging wil de padelbanen deels financieren aan de hand van certificaten. Een certificaat kost € 500,- en ook niet-leden en bedrijven mogen zich hiervoor inschrijven. Wil je hier meer informatie over? Ga dan naar www.grensmeppers.nl

Besluitvorming

Het is nog niet zeker dat de padelbanen ook daadwerkelijk worden aangelegd. Dit hangt af van het aantal potentiële nieuwe leden, de certificaten, de stemming door de leden op de extra ledenvergadering in januari 2023 en de vergunning van de gemeente. Mocht er onvoldoende (financiële) steun zijn voor de nieuwe padelbanen dan worden de certificaten uiteraard niet uitgegeven en vervalt de voorinschrijving voor de toekomstige padelleden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie