Padelbanen bij de Grensmeppers in Stramproy geopend

Algemeen Sport Stramproy Reageer 2 min. leestijd
Foto via LTV de Grensmeppers

Stramproy – In een tijd waarin padel steeds populairder wordt en uitgroeit tot een van de snelst groeiende sporten in Nederland, is het vanaf nu mogelijk om ook in Stramproy een balletje te slaan.

Toekomstige padelers gezocht

Eind 2022 deed LTV de Grensmeppers een oproep: toekomstige padelers werden opgeroepen om zich te melden, om inzicht te krijgen in het aantal nieuwe leden dat zich in zou schrijven als er padelbanen in Stramproy zouden komen. Daarnaast startte de vereniging met de verkoop van certificaten om de twee beoogde padelbanen te kunnen realiseren.

Een paar maanden later, tijdens een extra Algemene Ledenvergadering, stemde een meerderheid van de leden van de tennisvereniging in met het voorstel voor de realisatie van twee padelbanen op het sportpark. Dit grote draagvlak binnen de vereniging bracht de komst van de padelbanen weer een stap dichterbij. Inmiddels is er een jaar verstreken en zijn ook de benodigde vergunningen, goedkeuringen en gelden binnen.

Opening padelbanen Stramproy

Onlangs zijn de twee banen van LTV de Grensmeppers geopend voor gebruik, waardoor liefhebbers van alle leeftijden kunnen genieten van deze toegankelijke sport. Zowel leden als niet-leden kunnen gebruikmaken van de baan. Meer informatie hierover vind je op www.grensmeppers.nl.

De officiële opening van de twee nieuwe padelbanen staat gepland voor het voorjaar van 2024, wanneer alle werkzaamheden rondom de padelbanen, inclusief de aanleg van een nieuw terras en beplanting, zijn afgerond.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie