Padelbanen van Grensmeppers in Stramproy officieel geopend

Sport Reageer 1 min. leestijd

Onder grote belangstelling zijn zondag de twee padelbanen officieel geopend bij L.T.V. de Grensmeppers in Stramproy. Wethouder Van de Heuvel was aanwezig om de officiële opening te verrichten.

Het aanwezige publiek bestaande uit leden, sponsoren en buurtgenoten werd getrakteerd op koffie en gebak. Daarna volgden enkele toespraken vanuit het vereniging en de wethouder, waarin werd stilgestaan bij de inzet van de vrijwilligers, leden en sponsoren. De realisatie van de nieuwe padelbanen heeft aanzienlijke inspanningen gevergd voordat het resultaat van vandaag werd bereikt.

Er werd een demonstratiewedstrijd gespeeld door een aantal ervaren padelspelers, zodat de aanwezigen een indruk kregen van wat er allemaal komt kijken bij het spel. Daarnaast konden zij ook een kijkje nemen op het vernieuwde sportpark, waar onder andere nieuwe terrassen, een opberghok en een fietsenstalling zijn gerealiseerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie