Vele mensen geholpen met winterjassenactie PvdA Weert

Algemeen Weert 11 reacties 2 min. leestijd

In het weekend van 28-30 oktober organiseerden een aantal PvdA-afdelingen uit Midden-Limburg een winterjassenactie. Gevraagd werd of iedereen die nog goede winterjassen “over had”, deze te doneren. “We laten niemand in de kou staan” was dan ook het uitgangspunt van deze actie. Bij de PvdA-afdeling van Weert werden maar liefst 250 winterjassen ingeleverd.

Uitgifte winterjassen

Afgelopen vrijdag 11 november vond de uitgifte van de winterjassen plaats. In een ruimte die ter beschikking was gesteld door de Sponsorwinkel konden mensen die een beroep doen op de Voedselbank gratis een winterjas uitzoeken voor zichzelf en voor hun kinderen. Op deze manier kon de organisatie veel mensen blij maken met een passende en kwalitatief goede winterjas. 

Respect en steun

Daarbij was ook ruimte voor de nodige gesprekken, waarin de vele problemen waar mensen mee te maken hebben ter sprake kwamen. Het maakt maar weer eens duidelijk dat er veel nood is en dat het leven niet alleen voorspoed kent, maar ook vele tegenslagen.

Bij sommige mensen zijn dat er zelfs wel erg veel. Voor deze mensen, die ondanks alle beproevingen toch het hoofd net boven water weten te houden, kun je alleen maar respect hebben. Zij hebben alle steun echter hard nodig. De steun van de Voedselbank, de steun van de Sponsorwinkel die kleding goedkoop aanbiedt en ook de bescheiden steun van deze winterjassenactie.

Dankwoord

PvdA Weert wil iedereen die een of meerdere jassen heeft gedoneerd dan ook van harte bedanken. Dankzij hen hebben ze een flinke bijdrage aan de winterjassenactie kunnen leveren en veel blije gezichten gezien. Ook dankt de organisatie de Sponsorwinkel en de Voedselbank voor hun ondersteuning.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
11 reacties