Creatieve workshops voor kinderen in de kerstvakantie

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Zijn jouw kinderen graag creatief bezig? RICK organiseert in de kerstvakantie, op donderdag 5 januari 2023 van 9.00 – 15.00 uur een inspirerende dag waarop kinderen van 4 t/m 12 jaar actief en creatief bezig kunnen zijn. Tijdens deze Winterschool zijn er allerlei workshops muziek, dans, beeldend of theater in het kerstthema ‘De drie koningen’. 

Spelend leren

Met de workshops kunnen de kinderen, na de feestdagen, lekker hun (extra) energie kwijt. Ze ontdekken verschillende muziekinstrumenten en leren zelf muziek maken. Met verschillende materialen knutselen ze de wijze koningen en maken ze een eigen stop motion film. Met kinderdans ontdekken ze op feestelijke muziek hoe ze met hun lichaam kunnen bewegen. Daarnaast maken ze kennis met toneelspelen. Dit doen de kinderen onder begeleiding van professionele vakdocenten. Een creatieve en ontzettende leuke besteding van hun dag!

Creatieve dagen

In de schoolvakanties organiseert RICK regelmatig creatieve dagen voor kinderen die op het basisonderwijs zitten. Zij maken op een laagdrempelige manier kennis met kunst en zijn een hele dag leuk en actief bezig. Aanmelden is mogelijk t/m 21 december 2022. Ga voor meer informatie en het aanmeldformulier naar www.rickraakt.nl/winterschool.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie