PvdA Weert blikt terug op geslaagde Voedselbank-actie

Algemeen Politiek Weert 1 reactie 1 min. leestijd

In de week van 5 t/m 10 december heeft PvdA Weert actie gevoerd voor de Voedselbank Midden-Limburg.

“Het resultaat was geweldig én verbluffend: meer dan 500 houdbare producten en een aantal financiële donaties konden ontvangst genomen worden voor deze Voedselbank. Wat een fantastisch resultaat, voor ons PvdA Weert was dit de eerste keer om mee te doen met deze actie, voor herhaling vatbaar.”, aldus de PvdA Weert.

De PvdA Weert vindt het fijn om te weten dat in deze vreemde en dure tijden ook aan medemensen wordt gedacht die het moeilijker hebben. Ook is het volgens hen goed om te weten dat deze hulp ook terecht komt bij gezinnen (volwassenen met en zonder kinderen) in de gemeente Weert, die deels afhankelijk zijn van de steun van de Voedselbank Midden-Limburg. Het “Samen voor de Voedselbank” heeft een grotere betekenis gekregen in deze tijd.

De PvdA wil alle gulle gevers én de mensen van de afgifte-adressen danken voor de donatie en/of medewerking.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie