PvdA Weert verzamelt boodschappen voor de voedselbank

Door allerlei omstandigheden komen steeds meer mensen steeds vaker in de financiële problemen, en moeten ze een beroep doen op de voedselbank. Dit terwijl de hoeveelheid producten die de voedselbank van supermarkten krijgt achteruit loopt! Om de voedselbank, en daarmee de mensen met de hoogste nood, te ondersteunen komt de PvdA Weert samen met andere Limburgse afdelingen in actie.

Inzamelingsactie

Zaterdag 10 december zullen ze bij de Albert Heijn op Moesel staan om producten in te zamelen. Natuurlijk dragen zij zelf ook hun steentje bij, maar dat is lang niet genoeg. Ze roepen iedereen daarom op hen te helpen! Samen zorgen ze ervoor dat er deze winter eten is voor iedereen die dat nodig heeft.

Producten afleveren

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om zaterdag naar de supermarkt te komen, maar toch willen helpen, dan kun je deze week ook je (houdbare) producten afleveren aan de Oudenakkerstraat 55. PvdA Weert zorgt dan dat het goed terechtkomt!